Produkte Featured

Yuyao Minghuan llambat Co, Ltd, është një prodhues profesional ndriçim të angazhuar në projektimin dhe prodhimin e të gjitha llojeve të fiksime dore Dynamo elektrik dore i dënueshëm, kampe fanar, Power Banka, Emergency Vehicle Jumpstarter, Dynamo Triangle Paralajmërimit të Lehta, elektrik dore diellore, kampe fanar , Radio elektrik dore dhe Radio kampe fanar dhe LED Panel Lights. Kompania jonë është e vendosur në qytetin e Mazhu, qyteti Yuyao, gëzojnë të transportit shumë të përshtatshëm, në afërsi të autostradës Yuyao, Ningbo portit dhe portin e Shangait. Kompania mbulon një sipërfaqe prej 15.000 metra katrorë. Të gjitha prodhimet tona janë dhënë miratimin kombëtar patentë dhe CE dhe RoHS certifikimit. Prodhimet tona eksportohen për në Evropë, Amerikë dhe Japoni, dhe që ne gëzojmë një reputacion të mirë dhe popullaritetin si në shtëpi dhe jashtë vendit. Kompania që esta saj ......

Lexo më shumë

Certifikatat dhe Miratimi

1 001
MY-502 CE
reklamë
未 标题 -1
safvsdgbd
100
101
102
130
140
150
160